Панчо Карамански  

DJ, продуцент

Има специализация по тон режисура към Софийски университет „Св.Климент Охридски“.

Избира музиката като свой път на развитие, но се докосва често и до другите форми на изкуство, като сетивната фотография и визуалният интерактивен театър.

Съосновател на Фондация Визионер.

Светослав Цветков 

морски вълк

Завършва Средно специално училище по морски и океански риболов, гр. Бургас. Любовта му към морето е романтична, за него то е източник на душевна енергия и място за съзерцание. Обича ретроветроходи от XVII – XVIII в. – времето на Великите географски открития. Лодките, които прави заедно със сина си са в този стил и дух.

Галина Кръстева  

филолог

Има бакалавърска степен по „Минало и съвремие на Югоизточна Европа“ , с  магистратура по „Славянска филология с профил полски език и литература“. Завършва докторантура по теория и практика на превода в СУ „Св. Климент Охридски“.

Работи по различни европейски проекти в сферата на хората с увреждания.

Богомил Кърков

мечтател и техник

Завършва публична администрация към Унсс. Работи като оператор, компютърна предпечатна подготовка, инсталиране на операционни системи и софтуер на компютри, настройване на специализиран софтуер за Windows и Android за незрящи.

Диана Бонева

визуален артист

Завършва керамика в Национална Художествена Академия, София и по-късно пренасочва артистичната си практика в сферата на видео изкуството, фотографията, инсталацията и пърформънса. В основата на нейните произведения е заложена социалната тематика. Артистичните и проекти изследват различни взаимоотношения и зависимости, както на индивидуално ниво, така и в социален аспект.

Portfolio

Позитив тур:

2017 – Галерия, Credo Bonum, София, България

2018 – Галерия Гъбенски, Трявна, България

2019 – Приключенски център Младежки хълм, Пловдив, България

 https://www.facebook.com/PositiveArtProject/